Katja Melkon valmentama BWT Echo sijoittui kakkoseksi 3-vuotiaiden Juliloppetissa Örebrossa ja tienasi 75 000 kruunua.

Pasi Aikion valmentama Fort Knox oli jättisuosikki. Björn Goop ajoi Muscle Hillin pojan keulaan. Jorma Kontio pääsi BWT Echolla johtohevosen taakse. Fort Knox kampesi loppukaarteessa ulospäin, ja Kontio oli päästä sisäkautta ohi. Maalisuoralla Fort Knox sai jälleen rytmistä kiinni ja meni varmaan voittoon ajalla 14,6a/2609m. BWT Echo seurasi terhakkaasti ja hävisi vain kymmenyksen Kriteriummatkalla. Hagalund Trotters on BWT Echon kasvattaja ja Hard as a Rock Stable omistaja.

Suomalaisvoitto saatiin ST:n 3-vuotiaiden tammojen Nuorten sarjassa. Tuomas Korvenoja karautti Love No Painin kärkeen ensimmäisen takasuoran lopussa. Love Youn ja Space Taxin tytär hallitsi tapahtumia ja voitti 50 000 kruunua ajalla 16,1/2140m. Love No Pain on startannut kahdesti ja voittanut molemmilla kerroilla. Fincumet ja Scuderia Power ovat voittajat kasvattajat ja omistajat.

Hannu ja Mikko Laakkosen Acclamation (Broadway Hall-Naughty Nanny) otti kakkossijan ST:n Nuorten sarjassa. Ulf Ohlsson ajoi Reijo Liljendahlin valmennettavaa. Silver Bullit (Orlando Vici) vei voiton.