Perjantai-illan W.N. Reynolds -lähtö oli koko matkan 2-vuotiaan Captain Coreyn hallinnassa. Åke Svanstedt ajoi johtopaikalle ja kasvatti eron lähes neljään hevosen mittaan maalisuoralla. Voittotulos oli “rauhallinen” 11,0. Oriin kaikki 5 kilpailua ovat päättyneet voittoon.

Tehtävä Meadowlandsissa oli helppo. Viiden hevosen lähdöstä jäi yksi Svanstedtin varsa pois, joten radalla ei ollut ruuhkaa. Dexter Dunnin ajama Svanstedtin Red Redemption (i. Muscle Hill) seurasi lähinnä, mutta laukkasi. Scott Zeron kiritti Roydon’s Punchin kakkoseksi ajalla 11,5. Sen valmentaja on Linda Toscano. Ykkönen oli 30 750 USD.

Captain Corey on Googoo Gaagaan poika kuten UET Grand Prix -voittaja Power. Captain Coreyn omistajiin kuuluva Robert Lindström teki elämänsä kaupat ostaessaan Googoo Gaagaan Ruotsiin. Se tulee astumaan täydet 150 tammaa vuosikausia eteenpäin. Midnight Sun Partners Inc sisältää hänen lisäkseen myös Petri Salmelan, Kenneth Liljamaan ja Malin Åbergin.

Nancy Takterin Insta Glam (i. Father Patrick) oli vielä ylivoimaisempi kuin Captain Corey tammojen 55 600 dollarin W.N.Reynolds -divisioonassa. Dexter Dunn kaasutti keulaan puolimatkassa, ja valjakko saapui maaliin reilut viisi mitaa ennen muita. Voittoaika oli 11,1. Trond Smedshammerin Duchessspedia (i. Muscle Hill) oli toinen ajalla 11,7. Smedshammerin Hambo-Oaksin voittajatar 2019, nykyään Brett Pellingin valmennuksessa kilpaileva When Dovescry (i. Explosive Matter) voitti 10 000 dollaria 09,7-tuloksella.