Ranskan paras viisivuotias on Carat Williams (Prodigious), se tuli selväksi torstain Groupe II-lähtö Prix Marcel Laurentissa. David Thomainin ohjastama ori aloitti johtavan rinnalla ja lipui siitä keulaan. Loppu oli kuudennen peräkkäisen voiton varmistelua.

Voittotulos oli 11,3a/2100 metriä, ja se tuotti 54 000 euroa Carat Williamsin komeaan voittosummaan. Se on nyt 794 240 euroa. Carat Williamsilla on urallaan 32 starttia, joista 18 voittoa. Sébastien Guarato valmentaa huippumenijää. Toisena maalilinjan ylitti Johan Untersteinerin ajama Day Or Night In (Muscle Hill) ajalla 11,4a. Kolmas ja paras nelivuotias oli italialainen Urlo Dei Venti (Mago d’Amore) kärryillään Enrico Bellei. Sen aika oli myös 11,4a. Gennaro Casillo valmentaa. Koko matkan takapareissa pysytellyt Django Riff (Ready Cash) kiri kiivaasti neljänneksi ajalla 11,5a. Sitä ajoi Yoann Lebourgeois.

Vincennesissä ravit jatkuvat perjantaina. Seuraava Groupe II -lähtö on vuorossa maanantaina 13.11., silloin juostaan 3-vuotiaiden monté Prix Louis Tillaye.

Linkki Prix Marcel Laurent-lähdön uusintaan