Carat Williams piti Charly du Noyerin takanaan Vincennesissä 5-vuotiaiden Prix Jockey -lähdössä maanantaina. Voittoaika oli 12,5/2700 metriä.

Prix Jockey on perinteisesti ollut syyskuun alussa ajettavan Criterium des 5 ans:in esikisa. Viime vuoden voittaja oli Bold Eagle. David Thomainin ajama Carat Williams eteni vauhdilla johtoon 1500 metrin jälkeen ja Sébastien Guaraton toinen hevonen, Bold Eaglen veli Cash And Go seurasi sitä sisäradalla. Yoann Leburgeois sijoitti matkalla Charly du Noyerin toiseen pariin ulos, josta se lähti hyökkäykseen loppusuoralla. Carat Williamsia se ei saanut kiinni, mutta Cash And Go tuli ohitetuksi juuri maalilinjalla. Charly du Noyer sai ajan 12,7 ja Cash And Go 12,8.

Carat Williams sai voitosta 54 000 euroa. Vuoden 7 starttia ovat tuottaneet sijat 5-1-1 ja 319 200 euron ansiot. Voitto oli neljäs peräkkäinen. Ori on kilpaillut vain Vincennesissä. Philippe Allairen valmentaman Charly du Noyerin kausi on ollut laukkojen sävyttämä, mutta kunto näyttää nyt löytyneen. Se on voittanut 3- ja 4-vuotiaiden Criteriumit ja lähtee hakemaan triplaa 2. syyskuuta ajettavasta 5-vuotiaiden suurkilpailusta.

Katso lähtö tästä linkistä