Tuomas Pakkasen She Is Cecilia palasi voittokantaan Solvallassa. Pekka Korven Arnie Express hallitsi V86-pelin päätöskohdetta. Katja Melkon MAS Capacity aloitti 5-vuotiskautensa voitolla.

Mattias Djuse ajoi She Is Ceciliaa. Hän löysi kiritilaa loppusuoran alussa. HJ-Stablen tamma kiri kovaa ja ehti 60 000 kruunun voittoon ajalla 17,7/2640m. She Is Cecilian edellinen ykkönen oli Torniosta vuoden 2018 elokuulta. “Tamma tuntui vahvalta ja hyvältä koko matkan. Mitään varsinaisia ajo-ohjeita en Tuomakselta saanut, hän sanoi vain, että ajaa sen mukaan, miltä hevonen tuntuu. Homma ratkesi hienosti, kun saimme tilaa. Maalissa minulla oli tunne, että ehdimme ohi ykkösiksi”, Djuse sanoi.

Björn Goop nähtiin pitkästä aikaa Solvallassa. Hän istui Arnie Expressin kärryillä. Goop sai pidettyä sisäradalta johtopaikan. Avaus oli kova 09,9. I.M.T.-Tallin ruuna irtosi lopussa helposti ykköseksi ja vei 60 000 kruunua ajalla 12,9a/1640m.

Katja Melkon tallin huippuvire jatkui Solvallan avauslähdöissä. Torbjörn Jansson kannusti MAS Capacityn keulaan, ja valjakko piti paikkansa maaliin saakka. Jorma Kontion ajama ja Marko Korven valmentama Timotee Journey tarjosi hyvän vastuksen. Melkon toinen voitto oli lähellä Love No Painilla. Se taisteli johtavan rinnalta hyvin ja otti kakkostilan. Brad de Veluwen tytär Unique Q.C. piti keulasta ykköseksi Rikard N Skoglundin ajamana.