Suomalaisjuhla alkoi Solvallan V75-finaaliravien ensimmäisessä kohteessa. Jorma Kontio ajoi Tapio Mäki-Tulokkaan valmentaman Chief Orlandon 300 000 kruunun arvoiseen hopeafinaalin voittoon ajalla 12,5a/2140 metriä. Reijo Liljendahlin valmentama Nadal Broline hallitsi kultafinaalia, ykköspalkinto oli 400 000 kruunua.

Don’t Mind Me ja Chief Orlando taistelivat johtopaikasta. Kontio oli päästä Örjan Kihlströmin ohi, muttei uskaltanut kääntää eteen. Don’t Mind Me meni kärkeen, ja Chief Orlando seurasi perässä. Maalisuoran puolivälissä Kontio sai kiritilaa, ja Chief Orlando kirmasi ykköseksi. Disco Volante kiri ulkoratoja kakkoseksi ohi Don’t Mind Men.
”150 metriä jäljellä tuli kiritilaa. Chief Orlando kiri kovaa ja voittoon, korvia ei tarvinnut avata. Yritin alussa keulaan, mutta Örjanilla oli hieman nopeampi”, Kontio sanoi. Kari Ala-Röyskö ja Esa Himanen omistavat Norjassa syntyneen Chief Orlandon.

Ulf Ohlsson karautti Nadal Brolinen johtopaikalle. Onkel Investin tähtiravuri hallitsi juoksun jokaista metriä ja paineli voittoon ajalla 11,9a/2140 metriä. Mika Forss ajoi Nurmoksen Zenit Brickin johtohevosen rinnalle. Se oli oikea ratkaisu, kakkossija tuli. Propulsion jäi porukan perälle. Se kiri väkevästi, mutta tehtävä oli mahdoton. Propulsion oli maalissa kolmas.  “Tosi hienoa, että Nadal sai vihdoin voiton. Se on sen ansainnut. Oli myös tosi mukavaa, että Ulf palasi kärryille ja ajoi voiton”, Liljendahl sanoi. Nadal Brolinen tämän kauden ansiot menivät yli kahden miljoonan kruunun.

Ulf Ohlssonille lauantai oli täysosumapäivä. Hän ajoi voiton myös Solvalla Grand Prix -finaalissa norjalaisella Hard Timesillä. Coktail Jetin 4-vuotias poika tienasi 500 000 kruunua ajalla 12,7a/2140 metriä.