UET Grand Prix -karsinnat olivat Solvallan lauantain tähtikohteet. Ruotsin Derbyn ykkönen Who’s Who voitti ensimmäisen ja Derbyn kakkonen Chianti toisen. Suuri suomalaisjuhla saatiin Pronssidivisioonassa. Mika Forss ajoi Mika Haapakankaan Mr Golden Quickin voittoon.

Örjan Kihlström haki Who’s Wholla keulat ensimmäisellä takasuoralla. Maharajahin poika veti varmasti maaliin saakka ja voitti ajalla 12,1a/2140 metriä. Mellby Free seurasi terhakkaasti johtavaa ja oli kakkonen. ”Voimia jäi varastoon”, Björn Goop sanoi. Stall Nikkasen ja MP Silvan Short In Cash eteni johtavan rinnalle, ja Petri Puron valmennettava oli hyvä kolmas. Pariisin finaalissa nähdään myös suomalaisväriä. Hotshot Luca joutui takasuoralla kiertämään väsyneen Van Kronoksen ja seurasi viidenneksi. Hermes Boko tuli sisäratajuoksun jälkeen seitsemäntenä maaliin. ”Who’s Who saa nyt ottaa viikon rauhallisesti, ja sitten alkaa valmistautuminen finaaliin”, Pasi Aikio sanoi.
Dream Night Palema singahti kärkeen toisessa karsinnassa. Kun Björn Goop ajoi Chiantilla eteenpäin, kärkipaikka vaihtui. Villiam kiersi kolmannen kautta johtohevosen rinnalle. Chianti hallitsi tapahtumia ja meni voittoon ajalla 12,0a/2140 metriä. Dream Night Palema pinnisti kakkoseksi. Nurmos-Kontion Villiam näytti ATG Liven asiantuntijan Stefan Hultmanin silmään toisohjaiselta, ja sen vahvisti myös Jorma Kontio. Mutta Villiamin juoksupää on kultaa. Se tsemppasi kolmanneksi ja finaaliin.
Pronssifinaalissa Forss löysi Mr Golden Quickillä kiritilaa loppukaarteessa. Maalisuoralla Haapakankaan tallin tähtihevonen kiri tapansa mukaan väkevästi ja meni 250 000 kruunun voittoon ajalla 12,0a/2140 metriä. ”Ykkösrata oli paras lähtöpaikka, ja saimme paikan kolmantena sisäradalla. Hevonen tuntui hieman haluttomalta matkalla, kun vauhti oli kovaa. Kun vapaa rata tuli, Mr Golden Quick spurttasi hienosti” Forss iloitsi.