Rommen multijackpotkierros käynnistyi suosikin voitolla. Daniel Redénin valmentama Don Fanucci Zet oli ylivoimainen. Ruotsin puolen järjestelmäongelmien vuoksi vaihto jäi 14,2 miljoonaan euroon. Elian Web oli loistava Paralympiatravetin karsinnassa ja jätti ruotsalaiset helposti taakseen.

75-1
1 L.L. Royal piti voltin sisäradalta johtopaikan. Örjan Kihlström ajoi 10 Don Fanucci Zetillä eteenpäin toisella puolikkaalla ja ilmestyi johtohevosen rinnalle. Jo takasuoran lopussa Don Fanucci Zet paineli keulaan ja meni menojaan. Target Hossin poika 12 Big Shot kiri kakkoseksi. L.L. Royal väsyi.

75-2

Erik Adielsson karautti 5 Tengil Facen johtopaikalle. Adrian Kolgjinin valmentama 5-vuotias ruuna piti paikkansa loppuun saakka ja voitti ajalla 15,4a/3140m. 1 G.R.J.’s Wolverine seurasi johtavan takaa kakkoseksi. Jorma Kontion ajama 4 Naughty Boy juoksi kolmantena sisäradan jonossa ja eteni kolmanneksi. Don Fanucci Zetillä ja Tengil Facella on yhteistä se, että kummankin emänpuoli on peitsarisukuista.

75-3

Viime vuoden Elitkampenin sankari 12 Tangen Haap lähti 40 metrin takamatkalta. Björn Karlsson onnistui ajossa loistavasti, ja valjakko eteni toiseen pariin ulos. Tangen Haap kiri päätöspuolikkaalla helposti ykköseksi ajalla 22,2/2180m. 5 Demex oli johtavan rinnalta urhea kakkonen. 14 Steinfaks laukkasi takasuoralla, mutta voitto oli ehkä jo karannut siinä vaiheessa.

75-4

Lähtö uusittiin neljä kertaa. 14 Jasmin Band lähti takamatkalta ja kiri väkevästi Kim Mobergin ajamana yllätysvoittoon. 2 Anna Baffel kiri myös vahvasti ja eteni aivan voittajan tuntumaan. Katja Melkon valmennuksesta aloittanut 3 Loveya Fashion kiersi neljännestä ulkoa johtohevosen rinnalle, mutta väsyi. 5 Iceland Falls johti, mutta sekin väsyi. Suosikki 10 Bear Victory juuttui lähtötelineisiin ja jäi heti ratkaisevasti. Se nousi vielä hyvin palkintosijoille. Ennustettu sade alkoi.

75-5

1 Betting Rebel ja 2 Deep Pockets laukkasivat heti alussa. Jorma Kontio pamautti 5 Bon Egon keulaan. Björn Röcklingerin valmennettava oli pirteä johtopaikalta ja voitti helposti. 7 Jefferson Dotcom juoksi johtavan takana ja seurasi kakkoseksi. 3 Click Bait kesti johtavan rinnalta asiallisesti kolmanneksi.

75-6

Ei ollut kahta puhetta, mikä hevonen on nopein startissa kultadivisioonassa. Jorma Kontio kannusti 7 Elian Webin helposti johtopaikalle. Katja Melkon silmäterä sai vetää keulassa 16-vauhtia, ja voitto tuli erittäin varmasti. Elian Web selvitti tiensä Paralympiatravetin finaaliin. Voittoaika oli 13,1a/2140m. 5 Sorbet oli johtavan rinnalta hyvä kakkonen- 9 Milliondollarrhyme kiersi takaa hyvin kolmanneksi. 12 Makethemark ei jaksanut kiriä kärkitaistoon. 11 Chief Orlando meni aluksi sisäradan jonoon hännille, pirteä kiri toi kuutossijan. “Bon Ego ja Elian Web ovat nopeita, ja molemmat ottivat helposti keulat. Elianille sopii kaikki kelit, myös märkä rata. Se vastasi varmasti ja voitti helposti”, Kontio kertoi.

75-7

Värikäs lähtö. 7 Dom Perignon ampaisi keulaan, mutta Torbjörn Jansson ei luovuttanut keuloja 2 Island Lifelle. Kun Hannu Korven 12 Grainfield Aiden jyräsi rinnalle, Jansson luopui vetotöistä. Robert Bergh Island Lifen kärryillä kuumeni tilanteesta. Ensin hän yritti painaa sisäradalle, mutta Jorma Kontio piti paikkansa 1 Uralin kanssa. Sen jälkeen Bergh lähti prässäämään hurjasti Grainfield Aideniä, mutta Korpi ei johtopaikasta luopunut. Örjan Kihlström tarkkaili tilanteita 4 Googanilla ja ajoi maalisuoralla helposti kaikkien ohi. 3 Mellby Glader seurasi kirissä kakkoseksi. Grainfield Aiden kesti hurjan prässin upeasti ja oli kolmas. 6 Pascha Tilly ei jaksanut kiriä kärkitaistoon. Island Life väsyi pahoin.