Myöhään lauantai-iltana Pocono Downsissa ajettu 3-vuotiaiden Earl Beal Jr. Memorial päättyi Åke Svanstedtin järjestämään megayllätykseen. Marseille piti Greenshoen takanaan ja kuittasi 250 000 dollaria.

“Ajattelin, että minun mahdollisuuteni olla toinen maalissa tulee siitä, että lähden lujaa ja päästän sitten Greenshoen keulaan”, Svanstedt kuvaili voittajakehässä.”Mutta kun sitä ei kuulunut, piti vain jatkaa johtopaikalla.”

Svanstedt ei todella ollut ensi kertaa ison rahan jahdissa. Hurjan 05,6-vauhtisen alkukiihdytyksen jälkeen Kung-Åke rauhoitti vauhtia toisella neljänneksellä tarjoten keulapaikkaa Brian Searsin ajamalle Greenshoelle. Hänen suureksi hämmästyksekseen Sears tyytyi hölkkävauhdissa reissaamaan kolmannessa parissa. Puolimatkassa vauhti kiihtyi jo kymppiin.

Loppusuoralle tultaessa Greenshoe oli viisi mittaa jäljessä ja joutui kiertämään laukanneen Ostercin. Kaikesta huolimatta se syöksyi 07,6-vauhtia Marseillen rinnalle, mutta ei ehtinyt ohi. Päätöspuolikas kellotettiin Marseillelle 09,1.

Voittaja ja kakkonen saivat saman ajan 10,0. Kolmas maalissa oli Tim Tetrickin ajama Green Manalishi S ja neljäs Swandre The Giant ohjissaan David Miller. Nekin saivat saman ajan 10,2. Jättiyllättäjä, 57-kertoiminen Marseille otti toisen voiton uransa 8. startissa. Voittosumma kohosi yli 300 000 dollariin.

Muscle Hillin ja Order By Wishin (Cantab Hall) pojan omistavat Svanstedt, kasvattaja Order By Stable ja Howard Taylor. Sen emän veljiä ovat ME-ori Cash Hall (Self Possessed) 09,1 ja Capetown Hall (Garland Lobell) 10,4 sekä Cartier Hall (Garland Lobell) 10,7. Kolmas emä Chickasaw oli Speedy Somollin täyssisko.

Vanhempien ravureiden 75 000 dollarin Great Northeast Open Invitational -lähdössä Yannick Gingrasin ohjastama ja Ron Burken valmentama Hannelore Hanover porhalsi alkukahinoiden jälkeen johtoon ja piti kilpakumppanit reilun mitan päässä ajalla 09,9. Tyler Buterin ajama 4-vuotias ruuna Rich And Miserable (Explosive Matter) tuli toiseksi tuloksella 10,1.