Woodbinen torstai-illassa nähtiin komea suomalaisvoitto. Esa Lahtisen, Janne Korven ja Jussi Hietalahden omistama 2-vuotias Moon Bridge jätti muut viiden mitan päähän Ontario Sires Stakes Gold-lähdössä. Ori ansaitsi muhkeat 52 800 CAD.

Moon Bridge hallitsi juoksua keulasta ja hyvästeli kilpakumppanit loppusuoralla. Voittoaika oli 12,7. Sylvain Filion ohjasti EL Titanin poikaa, jonka valmentaja on Åke Svanstedt. Moon Bridge on startannut kahdesti, edellinen kerta toi kakkossijan Meadowlandsista.

Esa Lahtinen ja Janne Korpi ovat myös Moon Bridgen kasvattajat. Sen emä Classic Belle (Classic Photo) 13,2a 29 927 euroa kilpaili Ruotsissa ja Suomessa Janne Korven JKK Sports Oy:n nimissä 2-vuotiaasta viisivuotiskauden 2012 alkuun.

Sen ensimmäinen varsa Wanaka (Manofmanymissions) 10,6 syntyi 2013. Tamma vaikuttaa siitoksessa Ruotsissa. Sen 1-vuotias  tammavarsa Quandary Tile (Varenne) myydään Wenngarnin huutokaupassa tulevana tiistaina numerolla 59.

Woodbine oli myös tiistaina suomalaisvoiton areena. Kemppi Stablesin ja Suojalampi Stablen omistama Mr Arch (Archangel) oli kaksi mittaa muita parempi 23 500 dollarin OSS Grassroots -lähdössä 2-vuotiaille oriille ja ruunille. Bob McClure ohjasti Nifty Normanin valmennettavaa. Voittotulos oli 15,2.