Katja Melkon valmentama Elian Web palasi voittokantaan Danneron V75-kierroksen päätöslähdössä. Jorma Kontio ajoi 100 000 kruunun ykkösen ajalla 12,1a/2140m.
Elian Webillä oli vihdoin hyvä lähtörata. Ruuna ampui keulaan. Muscle Hustle tuli rinnalle haastamaan, mutta vain laukatakseen. Elian Web piti paikkansa varmasti, vaikka Destiny Am nousi rinnalle. ”Elian avaa kovaa, keulojen saamisessa ei ollut vaikeuksia. Maalisuoralla hevonen jäi yksin ja odotteli, mutta voitti varmasti. Huippukunto lähestyy”, Kontio sanoi.
Dannerossa ratkottiin 3-vuotiaiden kylmäveristen Kriteriumit. Grisle Odin G.L. (Moe Odin) oli Kriteriumin jättisuosikki. Alun kiertely maksoi sen verran, että ori jaksoi vain kolmanneksi. Wiktor Kylin-Blomin ajama Bäcklös Uriel (Smedheim Solan) piti tahtipuikkoa koko matkan ja voitti 600 000 kruunua ajalla 25,6a/2140m. Byske Philip (Briskeby Philip) otti kakkossijan ja oli Perssonin kuusikon paras.
Stefan Johanssonin Guli Anna (Bork Odin) meni Tammakriteriumin kärkeen reilun kierroksen juoksun jälkeen. Se viiletti 350 000 kruunun voittoon tuloksella 26,7a/2140m.