Odd Herakles ja H.V. Tuuri kävivät kovan kamppailun Elitkampenin voitosta. Uusia matseja on tulossa, sillä Fredrik Franssonin suunnitelmissa on kilpailla norjalaishevosella mahdollisesti kaksi kertaa Suomessa.

Fransson kertoi 11-vuotiaan oriin jatko-ohjelman ja sanoi hevosen olevan pirteä ja kunnossa myös jaloistaan Solvallan jälkeen.

”Emme kilpaile ensi viikon lauantaina Östersundissa, vaan valitsemme Bjerkessä seuraavana päivänä ajettavan Alm Svartens Äreslopp -lähdön”, Fransson sanoi Hevosurheilulle. Oslo Grand Prix ajetaan samana sunnuntaina. Odd Herakles voitti kisan viime vuonna ja juoksi mailin aikaan 18,4a.

”Bjerken jälkeen kilpaillaan Suomessa. Nordic King ajetaan Härmässä. Tämän lähdön olen jo sopinut myös omistajien kanssa. Suomen kilpailun jälkeen ajamme Hagmyrenissä heinäkuun alussa”, Fransson jatkoi. Odd Herakles voitti Härmässä vuonna 2019 ja juoksi silloin 20,7a.

Sen jälkeen lähdetään yrittämään Järvsöfaksin ME-aikaa 17,9a oikein tosissaan. ”Mikkelissä on huippunopea rata. Sinne saatamme lähteä jahtaamaan ennätystä, vaikka tiedän, että Järvsöfaksin aikaa on tosi vaikea lyödä. Mikkeliin on täältä pitkä matka, ja siitoskiireet rajoittavat matkustamista. Bollnäsissa olisi samaan aikaan myös sopiva lähtö. Mikkeli kyllä kiinnostaisi, mutta varma se reissu ei vielä ole. Ihan mahtavaa olisi, jos Face Time Bourbon ja Odd Heraklers juoksivat samoissa raveissa. Kaj Närhinen on ollut meihin yhteydessä”, Fransson kertoi.