Elitloppet-perjantaina ajetaan 10 lähtöä, kun huutokaupassa myytyjen 3-vuotiaiden tammojen lähtö jaetaan. Suomalaishevosia on eniten mukana Lilla Harpers -kisassa ja tammojen enintään 190 000 kruunua voittaneiden lähdössä.

Kylmäveristen Speedrace ajetaan 640 metrin matkalla. Mukana ei ole suomenhevosia. Karsinnat ajetaan kolmen hevosen lähtöinä, ja karsintojen voittajat juoksevat finaalissa.

Tiia Pihamaan Brave Dame Vivian, Katja Melkon Love No Pain, Pia Huusarin Mary Hotshot ja Reijo Liljendahlin Ring Of Fire tavoittelevat 50 000 kruunun ykköstä tammaryhmässä.

Melkon tallin Ecco Qui juoksee Solvallan ravilukion nimikkolähdössä. Viktor Malmrot ohjastaa.

Lisää oppilasohjastajia nähdään Guldklockan 2020 -lähdössä. Henna Halme ajaa Veijo Heiskasen tallin Attack Photolla. Petri Salmelan tallista on kaksi hevosta Grevin Sisu ja Moon Zappa.

Lilla Harpers ajetaan tietysti 3140 metrin matkalla, voittaja saa 80 000 kruunua. Salmelan tallista on mukana Amorcer Levallo, Melkolta Estelle Nordique ja Heiskaselta Zizou. Jorma Kontio ohjastaa Nurmoksen tallin Primi Liniä.

No Limit Queen nähdään tammojen Mälardals Cupin karsinnassa. Björn Goop ajaa valmennettavaansa.

Salmelan hienosti menestynyt Hector Sisu on yksi suosikeista huutokaupassa myytyjen oriiden lähdössä. Voittajalle on luvassa 200 000 kruunua. Salmelan Honesty Sisu on mukana tammojen lähdössä.

Lopulliset lähtölistat valmistuvat iltapäivällä. Lauantain ja sunnuntaina lähtölistat saadaan sunnuntaina.

Linkki alustaviin lähtölistoihin.

Lisää teemasta: Elitloppet