Ruotsissa ravikilpailujen ajaminen jatkuu, edelleen ilman yleisöä. Tänään torstaina ilmoitettiin hevosia ensi keskiviikon V86-raveihin. Solvallassa 3-vuotiaiden Kriteriumsarjassa juoksee Armani Degato, joka viime syksynä sijoittui kakkoseksi Svensk Uppfödningslöpningissä. Elitloppetista levisi myös päivän uutisotsikoita.

Solvalla ja ennen kaikkea Elitloppet oli esillä Ruotsin Radion Radiosporten-päivälähetyksessä, jossa kerrottiin, että Elitloppet ajetaan tänä vuonna ilman yleisöä. Toimitusjohtaja Jörgen Forsberg tyrmäsi uutisen tuoreeltaan.

”Vielä ei ole mitään päätöstä, mitä tulee tapahtumaan. Jos tilanne säilyy ennallaan, eli yli 500 ihmisen yleisötapahtumia ei voida järjestää, sitten mietitään uudelleen. Elitloppetiin on aikaa 10 viikkoa, ja toivomme, että tapahtuma voidaan järjestää normaalisti.”

Peliyhtiö ATG:n toimitusjohtaja Hans Lord Skarplöth oli Travrondenin haastattelussa torstaina iltapäivällä.

”Peliyhtiöiden kiinnostus Ruotsin ravilähtöihin ei ole koskaan ollut näin suurta. Puheluja tulee kaiken aikaa kaikkialta maailmasta. On ikävää, ettemme pysty tarjoamaan pelejä Norjasta, Tanskasta, Suomesta tai Ranskasta, koska niissä ei järjestetä raveja. Onneksi Norja, Tanska ja Suomi voivat pelata Ruotsin lähtöjä.”