Stefan Melanderin tallin Disco Volante oli Mantorpin kultadivisioonassa suursuosikki. Se ei voittanut, mutta ykkönen meni tallikaverille, kun Evaluate ravasi täysosuman. Petri Puron Maestro Crowe teki hurjan juoksun ja kiri Klass I:ssä voittoon laukkojen jälkeen.

Disco Volante ja Västerbo Grosbois kamppailivat keulapaikasta kultadivisioonassa. Ulf Ohlsson ajoi päättäväisesti Disco Volanten kärkeen. Evaluate juoksi kolmantena sisäradan jonossa. Disco Volante näytti hallitsevan vielä loppukaarteessa. Kun Magnus A Djusen ajama Evaluate lähti kiriin, muut eivät pystyneet vastaamaan. Voittotulos oli 15,5a/2140m. Rauno Pölläsen Västerbo Grosbois eteni kakkoseksi ja jätti Disco Volanten kolmanneksi.

Johan Untersteinerin valmentamalla ja ajamalla Maestro Crowella oli sisäradan lähtöpaikka. Se jäi heti porukan hännille. Matkan teko oli ruunalle kaikkea muuta kuin helppoa. Se laukkasi kaksi kertaa, ja näytti jo menettäneen pelin. Mutta Maestro Crowe porskutti vielä vahvimmin ja eteni 110 000 kruunun voittoon ajalla 17,9a/2640m. Kuten tulos kertoo, rata oli raskas.

Tuomas Pakkasen valmentama She Is Cecilia lähti 40 metrin takamatkalta Diamantstoetissa. Mika Forss valitsi viisaasti sisäradan taktiikan, ja se kannatti. She Is Cecilia kiri neljänneksi, eikä kakkossijakaan ollut kaukana. Johtavan takaa kiriin lähtenyt Elle Vild pinkaisi Peter Ådeforsin ajamana ykköseksi. Mertsi Bollströmin Bansky kilpaili toisessa Diamantstoetissa ja sijoittui kahdeksanneksi.

Ravien päätöslähdössä Hanna Lähdekorpi ajoi Diversity Pellinin voittoon. Pitkältä tauolta palannut Muscle Massiven tytär voitti varmasti ajalla 18,9/1660m.

Jackpotkierroksen vaihto nousi yli 12 miljoonan euron. Voittajista Evaluate, Beartime ja Elle Vild olivat jättiyllättäjiä. 7 oikein tuloksella sai 738 937,10 euroa.