Maanantai-iltana Pocono Downsissa ajettiin kuusi 2-vuotiaiden Pennsylvania All Stars -lähtöä. Ensimmäisen voitti AMG Stablen Expedition, jota valmentaa Marcus Melander. Sen tulos oli 15,7. Seuraavan paras oli Louise Kempin poika Prospect Hill ajalla 12,6. Se tulee Andy ja Julie Millerin tallista.

Janne Korven ja Overseas Farmsin kasvattama 3-vuotias Konnichiwa (Andover Hall) pääsi myös voittaja-esittelyyn. Sitä ajoi Anthony Napolitano ja valmentaa Christopher Beaver. Aika oli 13,3 ja ykkönen 6 500 dollaria.

Marcus Melanderilla oli hieno ilta kaksivuotiaiden kanssa. Ne voittivat kolme  All Stars- lähtöä. Expedition avasi uransa 15 000 dollarin ykkösellä. Ruotsin kallein huutokauppavarsa, Kolgjini Salesissa 3 miljoonaa kruunua maksanut, Green Manalishi S (Muscle Hill) meni 13,0 ja Gerry (Muscle Hill) 13,2. Edellisen osti Anders Strömin Courant Inc SRF Stablen Lennart Ågrenilta,  Gerryn on kasvattanut  KG Bertmarks Hingstdepå Ab ja omistaja on SRF Stable. Brian Sears ajoi Green Manalishia ja Tim Tetrick Gerryä.

Jimmy Takterin Don’t Let’em (Muscle Hill) voitti Pennsylvania All Starsinsa ajalla 12,7. Fashion Possessed (Possess The Will) 12,6 oli ainoa voittaja, jonka isä ei ollut Muscle Hill. Sitä valmentaa Jim Campbell ja ohjasti David Miller. Isä Possess The Will on Donato Hanoverista, sen nimi oli alunperin Aerodonato Hanover.