Face Time Bourbon. Kuva: Gerard Forni

Face Time Bourbon palasi ja voitti huippuajalla

Prix d’Amériquen sankari Face Time Bourbon palasi kilparadoille huippuvireessä ja voitti Prix Rene Ballieren kilpailuennätyksellä 09,4a/2100m. Ravit päästiin pitkästä aikaa ajamaan Vincennesissä.

Ilmassa oli myös haikeutta, kun kisan nelinkertainen voittaja 9-vuotias Bold Eagle kilpaili viimeistä kertaa Vincennesissä. Eric Raffin ajoi Bold Eaglen johtoon, mutta lopullinen juoksupaikka oli kolmantena sisäradalla. Ensin Enino du Pommereux meni keulaan ja sen jälkeen Face Time Bourbon. Avauspuolikas juostiin 06,4 ja ensimmäiset 1100m 08,2.

Björn Goopin ajama ja Sébastien Guaraton valmentama Face Time Bourbon irtosi lopulta helposti muista ja palkintotili karttui 62 250 eurolla. Finlandia-Ajossa viime vuonna kilpaillut Drole de Jet kiersi johtohevosen rinnalle ja seurasi hyvin kakkoseksi, toki selvästi hävinneenä. Feliciano kiri kolmanneksi.

Bold Eagle jäi väsyvien taakse ja oli maalissa seitsemäs. Timoko pitää edelleen ykkössijaa eniten voittaneena ranskalaisravurina 5 006 731 eurolla. Bold Eaglen olisi pitänyt sijoittua kakkoseksi, jotta se olisi mennyt Timokon ohi.