Nelivuotias Sébastien Guaraton tallin huippulupaus Face Time Bourbon vei Prix de Selectionin voittorahat lauantaina Vincennesissä. Björn Goop ajoi johtoon ja piti vauhdin tapissa koko matkan.

Toiseksi tuli suosikiksi pelattu 6-vuotias Davidson du Pont (Pacha du Pont), joka oli tammikuun lopulla Prix d’Ameriquen nelonen. Jean-Michel Baziren ajama Davidson yritti tavoittaa johtohevosta, mutta Face Time Bourbon (Ready Cash) ei antanut periksi. Ykköspalkinto oli 90 000 euroa. Face Time Bourbonilla on 11 voittoa 13 startissa.

Vauhti oli pilvisessä ja viileässä säässä raakaa. Face Time Bourbon sai ajan 10,8/2175 metriä ja Davidson du Pont 10,1/2200m. Kolmanneksi tulivat 4-vuotiaat Falcao de Laurma (Uniclove) 11,0 ja neljänneksi Fanina des Racques (Ready Cash) 11,1.

Kansainvälisessä Prix du Plateau de Cravellessa voitto meni Ranskaan, kun Jean-Michel Baziren rautaisten ruunien ryhmästä Bel Avis (Ganymede) oli paras ajalla 10,7a/2100m. Nicolas Bazire varmisti tallille kaksoisvoiton ruuna Abydos du Vivierillä (Diamant Gede), joka meni 10,8a. Italialaistamma Sharon Gar (Varenne) oli neljäs ja Björn Goopin ajama ruotsalainen Mindyuorvalue W.F. (Hövding Lavec) oli kuudes.

Lauantain ravit olivat Vincennesin talvimeetingin päätöstapahtuma.