UET Grand Prixin ensimmäinen karsinta Vincennesissä on ajettu. Suursuosikki Face Time Bourbon oli kaikkien kehujen arvoinen ja voitti helposti. Face Time Bourbon nähdään Vermon finaalissa lauantaina 12.10.

Frisbee d’Am (The Best Madrik) otti aluksi johtopaikan, ja Face Time Bourbon (Ready Cash) joutui ravaamaan sen rinnalla. Ensimmäiset 600 metriä mentiin 07,4. Björn Goop ajoi Face Time Bourbonin kärkeen, ja Sébastien Guaraton superhevonen viiletti ykköseksi ajalla 10,7a/2100m. Frisbee d’Am oli kakkonen. Lover Boy (Conway Hall) on kolmas finalisti.

Vermon kilpailupäällikkö Miika Lähdeniemi kertoi Björn Goopin terveiset lähdön jälkeen: “Voitto oli erittäin helppo”. Lisäksi omistajatallin Scuderia Bivansin edustaja Antonio Somma vahvisti: “Helsingissä nähdään reilun kahden viikon päästä.”

Vincennesin toinen karsinta ajettiin kaatosateessa. Charlottenlundin ja Bjerken 4-vuotislähdön voittaja Mister F Daag (Conway Hall) meni kärkeen. Robin Bakker ajoi saksalaisoriin varmaan voittoon. Florida Sport (Tornado Bello) ja Guaraton tallin Follow You (Ready Cash) ottivat sijat kaksi ja kolme ja nähdään myös Vermossa. Paul Hagoortin valmentaman Mister F Daagin voittotulos oli 12,4a/2100m, joka kertoo kelin muutoksesta.

Lisää teemasta: UET GP