Lauantaina 12.6. Jämtlands Stora Pris Östersundissa, sunnuntaina 13.6. Oslo Grand Prix Bjerkessä, lauantaina 19.6. Kymi Grand Prix Kouvolassa ja Norrbottens Stora Pris Bodenissa, Pohjoismaissa riittää suuria tapahtumia tulevina viikonloppuina.

Bjerke julkisti perjantaina viisi hevosta, jotka on kutsuttu Oslo Grand Prix -kilpailuun. Finlandia-Ajon sankari Hickothepooh on odotetusti mukana, Vidar Hop ajaa Trond Anderssenin valmennettavaa. Tallikaveri Floris Baldwin on myös mukana. Kristian Malmin on sen kuski.

Ruotsista saapuu kolme hevosta. Kun Norjan koronarajoitukset ovat tiukat, niin ruotsalaiskuskit eivät pääse ajamaan. Alustavan tiedon mukaan hevosten hoitajat eivät myöskään saa matkustaa suojattiensa kanssa Norjaan. Alessandro Gocciadoron Vitruvion kärryillä istuu Lars Anvar Kolle. Tom Erik Solberg ajaa Roger Malmqvistin Dragsteria. Johan Untersteinerin Guzz Mearas on myös menossa Osloon, mutta sen ohjastaja on vielä varmistamatta.

Oslo Grand Prix ajetaan 2100 metrin matkalla, voittaja saa 550 000 kruunua. Ble du Gers voitti kisan viime vuonna tuloksella 10,0a.