Elitloppet-viikonlopun perjantain lähtölistat ovat valmistuneet. Ajajien MM-kilpailu pyörähtää Solvallassa käyntiin kolmen lähdön voimin. Mika Forss sai yhden tutun hevosen, kun BWT Danger osui arvonnassa hänelle.

Ajajien MM:n ensimmäinen osalähtö käynnistää perjantain lounasravit. Forss ajaa Hersey Bokoa, jonka toissa startissa tullut voitto on peräisin pistelähdöstä. Jani Oinosen Boulder Pearl saa rattailleen kokeneen norjalaisen Eirik Höitomtin. Onkel Investin Sweet On Youn ohjissa nähdään kanadalainen Doug McNair.

BWT Dancer sai takarivin lähtöpaikan, mutta ruuna on kovassa vedossa, ja menestystä odotellaan. Nina Pettersson-Perklenin Jordanin ohjat ottaa Todd McCarthy, jonka kotimaa on Australia.

Myös kolmannessa osalähdössä Forssilla on hyvä hevonen. Uumajasta saapuva Bishop on hienossa vedossa ja jaksaa varmasti 2640 metrin matkan.

Tiina Poikolaisen Her Royal Highness juoksee tammalähdössä Jukka Torvisen ajamana. Katja Melkon valmentama ja Jorma Kontion ajama Herrera Boko on 40 metrin takamatkalla 3140 metrin volttilähdössä. Riina Rekilän Orlando on mukana 3-vuotiaiden huutokauppalähdössä, jossa voittaja saa 100 000 kruunua.

Hannu Korven Janis Joplin Boko juoksee saman sarjan toisessa lähdössä. Maria Niemelän Hello Hi kisaa 3-vuotislähdössä. Hannu Korven Leon ja Pettersson-Perklenin Yeezuz ovat mukana oppilaslähdössä.

Lisää teemasta: Elitloppet