Mika Forssin ilmoitus Ruotsiin muutosta on saanut paljon palstatilaa myös Suomen länsinaapurissa. Forss teki parasta reklaamia ajamalla kaksi V75-voittoa Solängetissä Timo Nurmoksen valmennettavilla. Kaikkiaan Nurmokselle tuli kolme ykköstä.

Dixie Brick oli Nurmos-Forssin ensimmäinen voittaja. Se hallitsi tammalähtöä. “Timo sanoi, että hevosen tulee olla suorassa, kun lähtee kiihdyttämään startissa. Kun tämä onnistui, niin sen jälkeen ei ollut mitään vaikeuksia”, Forss sanoi.

Ulf Ohlsson kannusti Nurmoksen Istanbul Bokon voittoon Klass II -sarjassa. Forssin vuoro tuli hopeadivisioonassa. Väkivahva Global Undecided kiersi keulaan ja meni menojaan. Voittotulos oli 11,7a/2140m. “Alun otin varmanpäälle, sitten ajoin eteenpäin, ja Torbjörn Jansson luopui sovinnolla keulasta. Helppoa oli”, Forss totesi.

Kultadivisioonassa Forss ajoi Selmer I.H:llä, mutta se laukkasi loppukaarteessa. Emilia Leon Shocking Superman kiri hurjaa vauhtia ylivoimaiseen voittoon ajalla 10,7a/2140m. Peter Ingvesin ajama Dreammoko oli kakkonen. Antti Ala-Rantalan Hauan Odin pinnisti kolmanneksi kylmäverilähdössä. Jani Ahopellon Gold Narva kuului ensimmäisen V75-lähdön suosikkeihin. Se laukkasi lähtökiihdytyksessä ja jäi paljon. Ulf Ohlssonin ajama ori pinkoi vielä taistelemaan totosijasta, mutta uusi laukka tuli vähän ennen maalia. Gold Narva on hirmukunnossa ja pärjää heti ravatessaan.