Bjerke ajaa Solvallan parina, kun keskiviikon Toto86-kohteet ratkotaan kahdessa maassa. Bjerken lähtöjä pelataan tänä vuonna seitsemänä keskiviikkona, kuusi kertaa yhdessä Solvallan kanssa ja kerran Bjerke ajaa yksin koko kierroksen.

Frode Hamre voitti viime vuonna Norjan valmentajaliigan. Hänen tallistaan kilpailee keskiviikkona kolme hevosta, joista kaksi on suosikkeja. Mutta Hamre luottaa koko kolmikkoon. ”Mielestäni kaikki kolme hevosta tulee rastata”, Hamre sanoi maanantaina ATG Live -lähetyksen haastattelussa.

Tässä Hamren kommentit:

Toto86-1, 1 Staro On The Rocks – Frode Hamre

”Staro On The Rocks on oikein hyvä hevonen, joka on mennyt aina hyvin. Se tuli nyt 4-vuotiaaksi, ja sillä tähdätään Ruotsin lähtöihin, jos kehitys jatkuu suotuisana. Hevonen on näyttänyt, että se riittää aina, kun juoksu vaan onnistuu. Olen sen viime starttiin oikein tyytyväinen, kilpailussa sattui koko ajan jotain ja tuntui, että aina oli hevosia tiellä. Staro On The Rocks kiri vahvasti ja on treenannut sen jälkeen hyvin. Se on melko nopea startista, ja Plan A on, että yritämme keulaan ykkösradalta. Jos tämä onnistuu, meillä on hyvät mahdollisuudet. Jos emme saa keuloja, tarvitaan vähän tuuriakin. Todennäköisesti ajamme jenkkikärryillä.”

Toto86-5, 2 Harley D.E. – Frode Hamre

”Harley D.E. ei ole onnistunut kahdessa viime startissa. Hevonen tuntuu hyvältä treeneissä ja on riviään parempi. Nyt olemme saaneet hyvän lähtöpaikan ja olemme valmiiksi toisella radalla. Se ei ole niin nopea, että pystyisi kamppailemaan johtopaikasta. Hevonen on kilpaillut kengillä, mutta keskiviikkona ajamme todennäköisesti ilman etukenkiä. Harley kannattaa huomioida aikaisen peleissä.”

Toto86-7, Brage Hindö – Frode Hamre

”Brage Hindö oli tosi hyvä viimeksi. Se otti keulat ja voitti helposti. Se on luokaltaan hyvä hevonen ja voitti viime vuonna seitsemän kertaa. Kaikki on mennyt treeneissä hyvin, ja myös tämän kanssa olemme saaneet hyvän lähtöpaikan. Nyt on vastus kovempi kuin aikaisemmin. Uskon, että ainakin kolmen joukkoon sijoitumme, mutta kärkisijoituskin on mahdollinen.”

 

Lisää teemasta: Pelivihjeet