Lauantaina ajettava 123. Kentucky Futurity ajetaan tällä kerralla yhtenä hiittinä, sillä kaikki 10 hevosta mahtuvat Red Milellä auton taakse.

Oriit ja ruunat kilpailevta lauantain 14. lähdössä 263 500 dollarin ykköspalkinnosta. Kisa on on varsinainen Jimmy Takter-show, sillä puolet lähdön hevosista ovat hänen tallistaan. Hambovoittaja Pinkman lienee Takterin ykköshevonen. Ron Burken tallista kisassa on vain yksi. Crazy Wow tuli mukaan 60 800 dollarin sakkomaksulla. Ori vakuutti viime lauantain Bluegrass Seriesissä ja on ilman muuta yksi suosikeista.

USA:n luultavasti paras hevonen tällä hetkellä, Burken tallin Mission Brief, kilpailee tammojen Futurityssä, joka ajetaan niin ikään yhtenä hiittinä. Mukaan uskaltautui Mission Briefin läsnäollessa kahdeksan muuta tammaa, mutta 131 250 dollarin ykköspalkinto on jo “puoliksi lähetetty” ME-tamman omistajille, jotka jännittävät, pysyykö keli helteisenä, vai alkavatko viikonlopun sateet ennen raveja? Lämpimällä kelillä ennätykset olisivat USA:n tämän hetken ykköskuskin Yannick Gingrasin ajokin ulottuvilla.