Jimmy Takter valmentaa ja Yannick Gingras ohjastaa. Kaksikon yhteistyö on viime vuosina tuottanut tukun suurkilpailuvoittoja, ja perjantaina Meadowlandsissa ajettujen 2-vuotiaiden ravureiden suurkilpailukarsintojen perusteella lisää on tulossa.

Tammojen Jim Doherty Memorialin ensimmäisessä karsinnassa ikäluokan supertähti Ariana G oli pelattu minimikertoimeen 1,05, eikä 5 prosentin korkoa sijoitukselleen hakeneiden tarvinnut jännittää. Helppo voitto irtosi ajalla 11,0a.

Toisessa Gingras-Takter -tiimi sai tyytyä kakkossijaan, kun Thats All Moni ei voinut mitään Trond Smedshammerin tallin Chezatterille. Voittoaika oli 11,2a.

Oriiden ja ruunien Peter Haughton Memorialissa Takterin tallista tuli kolme karsintavoittajaa. King On The Hill/Tim Tetrick ja Rubio/Gingras jakoivat ensimmäisessä ykkössijan 11,1a-tuloksella. Toisessa Gingras näytti taitonsa ja piti Victor Gion ravilla maaliin asti. Italialaisoriin ensimmäinen ennätys on 11,3a.

Kaikkiaan Gingras ajoi illan aikana 7 voittajaa. Vaikuttavin niistä oli Hannelore Hanover, joka kiri hänniltä väkevästi ja ohitti keulassa juosseen JL Cruzen. Tällä kaudella vain kerran hävinneen 4-vuotiaan tamman voittoaika oli 09,1a.

 

VIDEOT  KARSINNOISTA YOUTUBESSA

Jim Doherty Memorial 2-vuotiaat tammat 1. karsinta

Jim Doherty Memorial 2-vuotiaat tammat 2. karsinta

Peter Haughton Memorial 2-vuotiaat oriit ja ruunat 1. karsinta

Peter Haughton Memorial 2-vuotiaat oriit ja ruunat 2. karsinta