Kaksivuotiaiden Svensk Uppfödningslopp oli Svante Båthin juhlaa. Global Welcome ja Attraversiamo toivat tallille kaksoisvoiton ja palkintorahaa 2,1 miljoonaa kruunua.

Lähtö uusittiin , kun Teton Lindyman ei kääntynyt oikeaan suuntaan. Tämä viivästys oli myrkkyä suosikki Smokin Joelle. Se kävi kuumana hyväksytyssä lähdössä, mutta rymisteli kuitenkin keulaan, avauspuolikas 10,2-kyytiä. Erik Adielssonin ajama Global Welcome eteni johtohevosen rinnalle. S J’s Caviarin poika ratkaisi pelin jo loppukaarteessa. Global Welcome otti 1,4 miljoonan kruunun ykkösen ajalla 13,1a/1640 metriä. Tallikaveri Attraversiamo sai sisäradalta kiritilaa ja nousi kakkoseksi ennen Racing Broddaa. Smokin Joe väsyi.

”Global Welcome oli tänään selityksittä lähdön paras hevonen.  Attraversiamon kanssa harjoittelimme lähtöauton kanssa, ja silloin se lähti hyvin. Tänään ei, mutta onneksi se kiri vahvasti kakkoseksi”, Båth sanoi.

Adrian Kolgjinin ajama Dante Boko hallitsi Kultadivisioonaa. Going Kronoksen poika oli lopulta ylivoimainen ajalla 11,9a/2140 metriä. Shadow Woodland väsyi johtohevosen rinnalta.

Peter Ingves oli lauantain nimi. Christian Lindhardtin Juanilla hän ajoi voiton Pronssidivisioonassa. Juan oli alun haparoinnin jälkeen pitkään porukan hännillä, mutta kiri oli tehokas. Alkulähdöissä Ingves ajoi voitot Coolkindacrazedilla ja Yankee Sensationilla. Onkel Investin Red White N Blue sijoittui 3-4-vuotiaiden Johan Jacobssons Minne -lähdössä kolmanneksi. Johtopaikalla ravannut Neelix paineli voittoon Adrian Kolgjinin ajamana.

Päivitetty klo 21.20 Kultadivisioona ja Ingvesin voitot.