Björn Goop ajoi sunnuntaina kolme voittoa oman tallin hevosilla Solvallassa. Hevosten jatkosuunnitelmista kuultiin kotiradalla Färjestadissa maanantaina. Short In Cashin tähtäin on Finlandia-Ajossa.

Stall Nikkanen Oy:n ja MP Silva Oy:n omistama Short In Cash on tehnyt kaksi komeaa juoksua Ranskan reissun jälkeen. Ensin tuli voitto Eskilstunassa ja sitten sunnuntaina Solvallassa.

”Olen tosi tyytyväinen hevosen otteisiin. Vaikka taival on välillä ollut karikkoinen, niin nyt näyttää tosi hyvältä. Haluaisimme seuraavaksi ajaa Short In Cashilla Finlandia-Ajossa”, Goop kertoi.

Veijo Heiskasen Sahara Peyote oli Färjestadin maanantairavien tähti. Viime vuoden derbykolmonen on löytänyt kuntonsa. Heiskanen käänsi Tiia Halosen ja Petra Huhdin kasvattaman ruunan kiriin takasuoralla. Denco Ab:n omistama Sahara Peyote eteni vakuuttavasti ykköseksi ajalla 11,0a/1640m.

”Hevonen tuntui tosi hyvältä, ja maalissa oli voimia jäljellä. Lähtö oli kontrollissa koko ajan. Kun Love You löytyy hevosen suvusta, niin uskon, että tämä kehittyy vielä. Seuraavaksi ajamme Åbyn 75-raveissa 5-vuotislähdön”, Heiskanen kertoi.

Suomalaisvoitto saatiin myös Mantorpin pisteraveissa. Kai P Jussila ajoi Nina Pettersson-Perklénin valmentaman Yeezuz-ruunan voittoon ajalla 14,3a/2140m.