Kahden hevosen erotusajosta tuli värikäs. Mika Forssin ajama Grainfield Ace tuli maaliin voittajana, mutta valjakko hylättiin lähtösuoran päässä tapahtuneen häirinnän vuoksi murtautumisesta. Adrian Kolgjinin Pharaon Face vei 100 000 kruunua.

Molemmat kuskit latasivat täysillä starttiin. Forss ja Grainfield Ace tulivat ulkoa ja näyttivät ehtivän ohi. Mutta Pharaon Facen jalka kolahti, ainakin Kolgjinin mukaan, vastustajan kärryihin, ja laukka tuli. Grainfield Ace hallitsi tapahtumia, mutta kakkosena maaliin tullut Kolgjini tuuletti. Hän oli varma, että  Forss ja Grainfield Ace hylätään. Tuomaristo ei käyttänyt tulojärjestyksen siirtomahdollisuutta, vaan hylkäsi Grainfield Acen.

Tuomaristo määräsi Forssille 2000 kruunun sakon ahtaasti ajamisesta. Tulosten lopussa oli lisäys: “Tillägg: Fors Mika ( 2 Grainfield Face ) stört Adrian Kolgjini ( 1 Pharaon Face ) efter ca 300 meter. Körförbudslängden fastställs av ST”. Eli keskusjärjestö ST päättää kilpailukiellon pituuden. Toivon mukaan ST korjaa kuskin ja hevosen nimet oikein.