Hannu Korven tallin lento jatkui Eskilstunan V75-raveissa. Grainfield Aiden kiri 100 000 kruunun voittoon Emilia Leon ajamana. Juha Vidgrenin JEV Financen omistama ja Mattias Djusen valmentama Leader Brodde ravasi myös komean voiton ja sai 100 000 kruunua.

Grainfield Aiden pääsi sujuvasti takamatkan sisäradalta toisella radalle ja neljänteen pariin ulos. Vahva kiri kiidätti ruunan voittoon ajalla 15,5/2160 metriä. Herrera Boko laukkasi alkumatkalla. “Meillä oli vähän tuuriakin alussa, kun ulkopuolella oleva hevosen laukkasi. Hevonen oli matkalla laiska, mutta kiri vapaata rataa hyvin”, Leo sanoi. Grainfield Aiden on juossut kuukauden aikana Ruotsissa 220 000 kruunua. Ilona lahdenranta ja Marjo-Kristiina Nieminen ovat Grainfield Aidenin omistajat sekä Tiia Tuhkanen-Kaila ja Hannu Kaila kasvattajat.

Djusen ajama Leader Brodde ampaisi kiriin takasuoralla. Se eteni osin neljännen radan kautta vakuuttavasti ykköseksi. “Leader Brodde on mennyt pitkään hyvin, ja ansaitsi nyt täysosuman. Se juoksi ilman kenkiä, ja apuja oli varmasti myös vedettävistä korvahupuista”, totesi Djuse, joka voittajaseremonioissa sai hymyillä yhdessä hoitaja Marja Ahosen kanssa.