Greenshoen upea täysveli Maverick on ensimmäinen ravureiden “Million Dollar Baby”. Lexingtonin huutokaupan avausiltana torstaina rikottiin miljoonan raja kahdesti.

Kentucky Selected Yearling Salessa toinen miljoonan varsa oli Propulsionin täysveli Damien, jonka Daniel Redén huusi Brixton Medical Ab:lle. Damien edustaa yhdistelmää Muscle Hill – Andover Hall.

Aikaisempi kärryhevosten hintaennätys, 825 000 dollaria maksettiin Donato Hanoverin veli Detour Hanoverista Harrisburgissa vuonna 2011. Niiden isä on myös Andover Hall, joten Erkki Laakkosen superori löytyy kaikkien kalleimpien varsojen takaa.

Maverickin (Father Patrick – Designed To Be, Donato Hanover) ostivat Brad Grant ja valmentaja Tony Alagna. Hambo-voittaja Atlantan omistajiin kuuluva Grant kertoi kanadalaiselle Trot Insiderille, että perustettavaan kimppatalliin on tulossa muitakin osakkaita.

“Suvun perusteella ja Greenshoen saavutusten perusteella, onhan tämä täydellinen orivarsa. Se on niin hieno kuin urheiluhevonen voi olla, ja uskon, että se on hintansa arvoinen viimeistä senttiä myöden”, Grant vakuutti.

Päivitys klo 13.20:

Tästä Lexingtonin huutokaupan sivuille.

Tuloksiin pääsee klikkaamalla etusivulta Sales Results, huutokauppaluetteloon Entire PDF Catalog ja live-lähetykseen Live Stream.