Woodbine Mohawk Parkissa ajettiin lauantaina Maple Leaf Trotin karsinnat. Anette Lorenzonin 5-vuotias ori Guardian Angel Ås ei päästänyt ohi viime vuoden Hambo-voittaja Atlantaa ja voitti nopeimmalla ajalla 09,5.

Tim Tetrick haki puolimatkassa Atlantalta johtopaikan. Lopussa Yannick Gingras lähti Atlantalla tiukkaan hyökkäykseen, mutta Guardian Angel Ås piti pintansa ja voitti turvan mitalla. Atlantan tulos oli 09,6. Kolmantena maaliin tuli Speeding Spur N tuloksella 10,2.

Toisen karsinnan vei David Millerin ohjastama ruuna Crystal Fashion ajalla 09,7. Valjakko meni keulaan ennen puolimatkaa ja otti kahden mitan eron lopussa. Scott Zeronin ajama Marion Marauder kiri lujaa ja oli toinen ajalla 10,0. Åke Svanstedtin Six Pack oli tasaisesta rintamasta kolmas tuloksella 10,2.

ACL Stuteri Ab:n ja Kjell Johanssonin omistama Guardian Angel Ås on startannnut tänä vuonna 10 kertaa ja voittanut niistä 7. Koko 50 startin uralla voittoja on kertynyt 23. Voittosumma lähestyy miljoonaa dollaria. Amerikassa Ås-hevoset ovat As-päätteisiä.

Finaalissa se kohtaa 4-vuotiaan Crystal Fashionin, jolle karsintavoitto oli kolmas peräkkäinen ja 19. uran 39 kilpailussa. Jim Campbellin valmennettavalla oli isorahaisten Hambletonian Maturityn ja John Cashman Jr. Memorialin voitot alla. Crystal Fashionin voittosumma on yli 1,5 miljoonaa dollaria.

Perjantai-iltana 3-vuotiaat tammat kisasivat 83 123 dollarin Casual Breeze -lähdöissä. Ensimmäisen vei Bob McIntoshin valmentama Only Take Cash (Cash Hall) 11,3 ennen Millereiden Special Honoria 11,6. Lähdöstä oli poissa Hambo Oaksin sankaritar When Dovescry.

Toisessa Nifty Normanin Evident Beauty (Trixton) purjehti kuuden mitan voittoon ajalla 11,1. Kakkoseksi kiri yllättäjä Angies Luckeylady (Angus Hall) Trevor Henryn kannustamana. Evident Beautyllä on 8 voittoa 18 startissa ja yli 500 000 dollarin ansiot. Nancy Johanssonin The Ice Dutchess (Muscle Hill) laukkasi hylkyyn alkumatkalla.

Ratajärjestys, Maple Leaf Trot, 31. elokuuta, 1. palkinto 600 000 CAD:

1. Six Pack
2. Crystal Fashion
3. Guardian Angel AS
4. Speeding Spur N
5. Dancer Hall
6. Dream Together
7. Manchego
8. Marion Marauder
9. Emoticon Hanover
10. Atlanta