Timo Nurmoksen tallin ravurit noukkivat voittoja liukuhihnalta Solvallan tiistairaveissa. Päivän duon, Dagens Dubbelin, ykköset olivat Hachiko “Bradin veli” Veluwe, jolle tolppa oli neljäs vuoden viidessä startissa, ja tamma Roheryn, joka jatkoi voittojen tiellä myös toisessa Ruotsin startissaan. 

Hachiko de Veluwe (Timoko) johti koko matkan ja jätti muita kolme ja puoli mittaa 12,5-lopetuksessa. Voittoaika oli 15,5a/2640 metriä. Roherynillä oli mailin autolähdössä kurja 12. rata. Se nousi takasuoralla kolmannelle kiriin ja loppusuoralla tihensi vain askeltaan lähestyessään johtanutta Corky Ramirezia. Viime metreillä tamma leiskautti pään mitan ohi. Molemmat saivat ajan 12,0a/1640 metriä. Kolme seuraavaa meni 12,3a, siinä ryhmässä Nurmoksen toinen valmennettava Lexington Hall oli viides. Hachiko de Veluwen omistaa kasvattaja Lars Ingman Oy Ab ja Roherynin kasvattaja-omistaja on Lähteenmäki Consulting Oy. Molemmat DD-voitot ajoi Jorma Kontio.

“Hachiko de Veluwea odottavat isommat tehtävät, syksyllä tähtäin on Suomen Derbyssä,” suunnitteli Timo Nurmos voittajakehässä.

Kolmas Nurmoksen voittaja oli nelivuotias tamma Hevin Boko, jota ajoi Ulf Ohlsson. Ravien viimeisen, aloittelevien 3-vuotiaiden lähdön kaksi parasta tulivat suomalaisvalmentajilta. Voiton vei Petri Salmelan ruuna Got To Dash (Ken Warkentin) ja kakkonen maalissa oli Reijo Liljendahlin Senza Hanover (Explosive Matter), jonka omistaa Onkel Invest Oy. Got To Dash meni 16,4 ja Senza Hanover 16,5/2140 metriä, Suomessa syntynyt kolmivuotias Sturdy Stride (Prodigious) oli toinen illan avauslähdössä. Heikki Koskela valmentaa ja Jarno Koskela ajaa.