Solvallan kesän huipennus Jubileumspokalen juostaan ensi keskiviikkona. Alustavat ilmoittautumislistat on julkistettu. Pääkilpailussa on ilahduttavan paljon suomalaisväriä. Lopulliset listat ja lähtöradat valmistuvat iltapäivällä.
Timo Nurmoksen tallista kolme hevosta kamppailee miljoonan kruunun ykkösestä. Hachiko de Veluwe/Björn Goop, Villiam/Jorma Kontio ja Eelis/Olli Koivunen ovat lähtöviivalla.
”Sain jo eilen keskiviikkona vinkkiä, että pääsen ajamaan Eeliksellä, kun oma Cameron Evo ei pääse mukaan”, kertoi Olli Koivunen, joka ajoi Eeliksen voittoon Harper Hanoverissa Elitloppet-lauantaina.
Mika Forssin hevonen on tuttu Selmer I.H., joka näytti viimeksi Torniossa, että huippukunto on löytynyt. Örjan Kihlström valitsi ajokikseen Pasi Aikion Derbyvoittajan Who’s Whon. Carl Johan Jepson nähdään Perfect Spiritin kärryillä. Elitloppet-finaaliin tiensä raivannut Milliondollarrhyme on yksi kisan kovimmista.
Vaikka Cameron Evo karsittiin Jubileumspokalenista, niin Koivusen talli on mukana järeällä kalustolla. Sobel Conway starttaa stayerlähdössä. Liisa Nummen ohjastama Magnifico S juoksee montéssa. Markku Niemisen Sahara Peyote kilpailee Big Noon Pokalenissa, Mika Forss ajaa. Tammojen EM-kisassa Riikka Lehdon Golda Paris edustaa Suomea.

Jubileumspokalen

2140m 14.8. – 1. palk. miljoona kruunua
Eelis
Milliondollarrhyme
Selmer I.H.
Spickleback Face
Villiam
Who’s Who
Gretzky B.R.
Hachiko de Veluwe
Heart of Steel
Norton Commander
Perfect Spirit
Vincero’ Gar