Country Kay Sue (Speedy Somolli) valittiin siitostammana Amerikan Hall Of Fameen 2001. Vuonna 1986 syntynyt Country Kay Sue kuoli maanantaina kotitallillaan Ocalassa Floridassa.

Viime kesän Hambo-päivänä oli startissa neljä hevosta, joiden emälinjalta löytyy Country Kay Sue. Hambletonianissa oli Dover Dan (Andover Hall), Oaksissa Dream Baby Dream (Muscle Hill) sekä avoimessa lähdössä Cufflink Hanover (Andover Hall) ja Italiassa syntynyt Tuonoblu Rex (Cantab Hall).

Niiden kaikkien yhteinen nimittäjä on 2-vuotiaiden ME:n 1994 juossut tamma CR Kay Suzie (Royal Troubador). Dover Dan on sen viimeinen varsa, muut sen tyttäristä. CR Kay Suzie herätti hevosihmisissä väristyksiä muutenkin kuin loistavalla kilpailu-urallaan. Sen sukutaulussa on yhdistetty jo toisessa polvessa huippuori Speedy Somolli (Speedy Crown – Somolli) ja sen täyssisko Mae Jeans Crown. Ne ovat CR Kay Suzien emänisä ja isänemä. CR Kay Suzie sai vuoden parhaan kärryhevosen tittelin, Horse Of The Year 1995. Se juoksi vielä 4-vuotiaana ennätyksensä 10,0. Voittosumma oli huima 1,6 miljoonaa dollaria.

Merkittävät hevosenomistajat, isä ja poika, Carl ja Rod Allen hankkivat Molli Pam -nimisen tammavarsan huutokaupasta 25 000 dollarin hintaan. Sen nimi muutettiin perheen tytär Kaylie Suzannea mukailevaksi Country Kay Sueksi. Samalla tyttärelle luvattiin, ettei tammaa myydä koskaan. Niin oli käynyt hänen edelliselle kaimalleen Country Kaylielle. CR Ky Suzien isä Royal Troubador (Super Bowl) oli Allenin perheen oma kasvatti.

Country Kay Sue jätti 11 varsaa. CR Kay Suzien täysveli CR Renegade ansaitsi yli 900 000 dollaria. CR Kay Suzien poika CR Excalibur (Yankee Glide) on myös siitosori. Sulkysport kertoo, että tänä vuonna siitoksessa aloittava nuorin poika, Dover Dan 09,3 ja 554 772 USD on jo täyteen varattu.