Hambletonianin yllätysvoittaja Forbidden Trade otti tiistaina ykkösen Ontario Sire Stakes Gold -lähdössä Woodbine Mohawk Parkin radalla. Oriin ansiot kohosivat yli miljoonaan Kanadan dollariin.

Forbidden Trade (Kadabra) sai tehdä töitä voittonsa eteen kotiradalla. Louis Philippe Roy hankki All Wrapped Upilla (Archangel) johtopaikan ja puolusti sitä sitkeästi, kun Bob Mc Cluren ajama Hambo-voittaja ilmaantui rinnalle. Ankara kamppailu jatkui koko maalisuoran, vasta viime askelilla Forbidden Trade sai pään mitan edun. Voittoaika oli 10,2.

“Ajoin aivan hirveän huonosti, ja silti se voitti. Siitä näkee miten hieno hevonen se on. Ei väliä onko kyse hyvästä kapasiteetista vai sydämestä, oriilla on ne molemmat”, Mc Clure puuskahti lähdön jälkeen.

“Vitsailin Lucin kanssa, ja huomautin hänelle, että hevosesi on lihonut Hambon jälkeen. Ori näyttää tosi upealta. Se on terve jaloistaan, iloinen ja virkeä pullukka. Se toipunut hämmästyttävän hyvin raskaasta Hambo-päivästä.”

Valmentaja Luc Blais kertoi, että nyt odottaa parin viikon tauko Campbellvillen kotitallilla. Sitten ovat vuorossa syksyn isot lähdöt. Syyskuun alussa on ensin Simcoe Stakes Mohawk Parkissa ja sen jälkeen Canadian Trotting Classic 13. syyskuuta. Lokakuun puolivälissä on  OSS Goldin Superfinaali ja loppukuusta Breeders Crownit Woodbinessa.

Forbidden Tradelle voitto oli vuoden kuudes ja 13. koko 20 startin uralla. Tänä vuonna se ei ole jäänyt kertaakaan totosijoilta.