Copenhagen Cupista tuli yhden hevosen näytös. Brad de Veluwen 6-vuotias poika Handsome Brad hallitsi juoksun jokaista metriä ja voitti 375 000 kruunua ajalla 11,4a/2011 metriä.

Carl Johan Jepson on taitava kuski. Hän selvitti hankalaksi mainitun Charlottenlundin sisäradan, ja Handsome Brad kiisi keulaan. Suosikki Cyber Lane jäi johtohevosen rinnalle. Jo maalisuoran alussa Ulf Stenströmerin valmentama Handsome Brad irtosi muista ja piti lopulta varmasti ykköseksi. Jepsonille viikonloppu oli huikea. Lauantaina hän voitti Drottning Silvias Pokalin Activated-tammalla.

”Saan ajaa hienoja hevosia, niille kuuluu kiitos menestyksestä. Handsome Brad oli tosi hyvä tänään. En ollut huolestunut. vaikka Cyber Lane vähän lähestyi lopussa. Handsome Brad on kehittynyt koko ajan ja merkinnyt myös minulle todella paljon. Luulen, ettei Ulf lähde Elitloppetiin, vaikka kutsu tulisi”, Jepson sanoi.

Cyber Lane kesti kakkoseksi. Johtavan takana ravannut Generaal Bianco pinnisti kolmanneksi. Petri Salmelan Makethemark kiri takaa kovaa kuudenneksi, mutta juoksuasetelmat tekivät tehtävän mahdottomaksi.