Viisivuotias tamma Hannelore Hanover voitti lauantaina Allerage Farms Open Trotin ajalla 08,0 The Red Milen radalla Lexingtonissa. Se on tammojen uusi ME-tulos mailin radalla. Edellinen ennätys oli Ruotsissa syntyneen Giant Diablon 10 vuotta sitten juoksema 08,5.

Vain toinen ruotsalainen, ori Sebastian K. on juossut lujempaa. Se meni tuloksen 07,7 Poconossa vuonna 2014. Hanneloresta siis tuli kaikkien aikojen toiseksi nopein ravuri. Yannick Gingras ajoi. Hän seuraili kärkiparia, jossa I Know My Chip onnistui ottamaan keulapaikan  Crazy Wow‘lta. Hannelore Hanover pujahti sisäkautta Crazy Wow’n ohi johtohevosen väsyessä loppukaarteessa ja kiri ykkösenä maalisuoraa. Sen perässä parhaiten seurasivat Homicide Hunter ja Pinkman.

“Vastustajat pitivät kovaa vauhtia, mutta tamma tuntui vahvalta ja hyvältä loppukaarteessa. Siltä riisuttiin kengät ensi kerran, ja se toi puhtia selvästi. Olen sanonut tämän jo monta kertaa, mutta kun Hannelore Hanover on menopäällä, se on Pohjois-Amerikan paras hevonen!” Gingras ylisti voittoseremonioissa.

Hannelore Hanover on voittanut 33 kertaa 54 startissaan. Sen voittosumma kohosi 2 084 439 dollariin. Ron Burke valmentaa ja on tamman osaomistaja yhdessä Weaver Bruscemin, Frank Baldachinon ja Jerry & Theresa Silva Stablesin kanssa.

Katso ME-juoksu tästä linkistä