ME-tamma Hannelore Hanover sai ravijournalistien suuren enemmistön äänet Horse Of The Year -valinnassa. Tamma on saanut perinteisen arvonimen viimeksi vuonna 1999. Moni Maker voitti silloin Prix d’Ameriquen.

Ron Burken Hannelore Hanover valittiin tietysti myös Vuoden ravuriksi ja vuoden parhaaksi vanhemmaksi tammaksi. Pari viikkoa sitten se sai Vuoden hevosen ja parhaan tamman palkinnot Kanadassa. Amerikan Vuoden Hevonen -kärkikolmikko koostui vain ravuritammoista. Jimmy Takterin duo, 3-vuotias Ariana G ja 2-vuotias Manchego olivat kakkonen ja kolmonen. Hanneloren äänisaalis oli 95, Ariana G:n 15 ja Manchegon 12. Ariana G voitti 15 startistaan 12 ja Manchego ei hävinnyt kertaakaan 12 kilpailussa.

Hannelore Hanover voitti 17 startistaan 10. Se juoksi lokakuussa The Red Milen radalla Allerage Open Trotissa tammojen ME-ajan 08,0 ja voitti oriit Breeders Crown Open -lähdössä ensimmäisenä tammana Moni Makerin (1998) jälkeen. Vuoden ansiot olivat 1,04 miljoonaa dollaria. Hannelore Hanoverin omistajiin kuuluvat Burken lisäksi Weaver Bruscemi, Frank Baldachino ja J&T Silva Stables.

Hannelore Hanoverin emä High Sobriety valittiin Vuoden siitostammaksi.

The Dan Patch Awards -gaala pidettiin sunnuntai-iltana Orlandossa Floridassa.