Suomalaisten omistamia hevosia nähdään tällä viikolla lähes päivittäin Vincennesissä. Markku Niemisen kimppahevonen Harmonie Merite on viivalla jo tänään keskiviikkona. Lähtö on nähtävissä ja pelattavissa Veikkauksen kautta.

Björn Goopin ajama Harmonie Merite laukkasi harmittavasti viime startissaan kirivaiheessa. Tamman meno näytti hyvältä. PMU:n sivuilla Halicia Bella ja Hingala Vrie ovat suosikkeja tämän iltapäivän kisassa. 4-vuotiaiden tammalähdön voittajaa odottaa 14 850 euron ykkönen.

Kari Lähdekorven ja Arvo Ylitalon Sobel Conway starttaa torstaina. Valmentaja Jean Michel Bazire nähdään jälleen kärryillä. Eric Raffinin ajama Fire Cracker ja Matthieu Abrivardin Baron Daidou ovat hurjassa kunnossa samoin Anders Lindqvistin tallin ruotsalaistamma Wild Love, joka ravasi viimeksi yllätysvoiton. Matkana on 2700m ja ykköspalkinto on 30 150 euroa.

For You Kotka Oy:n Whole Lotta Love on lauantaina ajettavan Prix de Montsoreaun lähtölistalla. Valmentaja Philippe Daugeard ohjastaa. Whole Lotta Love tulee kisaan mukaan voitto alla. Se otti ykkösen tammikuun puolivälissä Bordeauxissa. Lauantaina voittaja saa 26 100 euroa.

Harmonie Meriten lähtö juostaan klo 18.25.