Veijo Heiskanen teki tuloksekkaan reissun Kalmarin perjantain raveihin. Ensio Mäntylän ja Heiskasen omistama Zizou toi tyylikkään voiton. Valley Median ja Heiskasen Kurri Jari Boko otti 3-vuotislähdössä kakkossijan hienon esityksen päätteeksi.

Peter Ingves kiidätti Kurri Jari Bokon (Make It Happen) johtopaikalle. Kun suursuosikki Titan Yoda (Ready Cash) eteni rinnalle, Ingves ei luopunut keulapaikasta. Suvereeni kärkikaksikko taisteli rinta rinnan voitosta. Adrian Kolgjinin Titan Yoda oli hivenen vahvempi ja ravasi kolmannen peräkkäisen voiton ajalla 14,9a/2140m. Titan Yoda jatkaa ilman tappioita. Kurri Jari Boko teki tosi rehdin esityksen ja hävisi vain kymmenyksen. Kärkikaksikon otteet olivat senoloiset, että niillä voi tähdätä myös isompiin tehtäviin.

Heiskanen ajoi itse Zizoulla. Valjakko matkasi kolmantena toisen radan jonossa. Zizou lähti kiriin takasuoralla ja eteni niukasti mutta varmasti voittoon ajalla 14,7a/2640m. Keulassa ravannut suosikki Aura S.L. sai jäädä kakkoseksi.

Illan huipennus nähtiin päätöslähdössä, Mack Lobells lopp -kisassa, jossa viisi avoimen luokan hevosta oli viivalla. Daniel Redénin Double Exposure kiisi kärkeen. Johan Untersteiner ajoi, kun vakiokuski Örjan Kihlström oli selkävaivojen vuoksi poissa. Donato Hanoverin tytär sai hölkätä kierroksen 13,3-kyytiä. Viimeiset 400 metriä Double Exposure tuli 07-vauhtia ja voitti helposti ajalla 11,2a/1640m. Heart Of Steel seurasi hyvin kakkoseksi. Double Exposure tuli yhdeksän kuukauden tauolta. Se kilpaili jo viime vuonna Elitloppetissa.