Aripekka Pakkasen valmentama Hotshot Luca sijoittui neljänneksi 5-vuotiaiden Kjell P Dahlströms Minne -kisassa Mantorpissa. Stefan Melanderin tallista oli peräti viisi hevosta mukana. Tallin ykköstykki Zack’s Zoomer vei voiton.

Örjan Kihlström karautti Zack’s Zoomerin johtopaikalle. Erik Adielsson sai Hotshot Lucan hyvin liikkeelle, mutta aluksi valjakko jäi johtohevosen rinnalle. Kun paikkoja vaihdeltiin, Hotshot Luca ravasi kolmantena toisen radan jonossa.

Zack’s Zoomer viiletti lopulta helppoon voittoon, ja kauden avaus lupaa hyvää. 200 000 kruunua tuli ajalla 14,1a/2140 metriä. Catch My Love ja Transcendence venyivät muille totosijoille. Hotshot Luca ei saanut täysin vapaata lopussa ja seurasi hyvin neljänneksi. “Zack’s Zoomer juoksi viime vuonna monta kovaa kisaa ja oli taukonsa ansainnut. Hevonen tuntui heti hyvältä kauden avauksessa ja irtosi helposti voittoon. Korvat jäivät kiinni”, Kihlström sanoi.

Pronssidivisioonassa nähtiin suomalaisottelu. Timo Nurmoksen kasvattama ja valmentama Eelis meni johtopaikalta varmaan voittoon. Örjan Kihlström ajoi täysosuman ajalla 14,2a/2140 metriä. Juha Vidgrenin Leader Brodde seurasi johtavaa ja yritti haastaa lopussa. Mattias Djusen ohjastama Leader Brodde oli hyvä kakkonen.

Lisätty Eelis klo 20.15