Umåker aloitti superviikonvaihteensa perjantaina. Suomalaiset saivat heti juhlia voittajakehässä. Ari-Pekka Pakkasen valmentama Hotshot Luca puristi 4-vuotislähdön ykköseksi Erik Adielssonin ajamana.

Suosikki Weekend Fun painui keulaan. Adielssonille ei jäänyt muuta mahdollisuutta, kuin edetä johtohevosen rinnalle. Keulahevonen sai rauhoittaa vauhtia tuntuvasti. Mutta sekään ei auttanut. Sinnikäs Hotshot Luca pinnisti niukasti ohi ja otti 100 000 kruunua ajalla 14,3a/2140 metriä. Samu Sundqvistin ajama Selmer I.H. kiri vielä samaan rintamaan ja ehti kakkoseksi. Adielsson ajoi Hotshot Lucalla kesällä Solvallassa voltin ME-ajan 12,8, ja fiilikset voittajakehässä olivat korkealla. “Hotshot Luca ei ole jättisuuri, mutta se taistelee kuin leijona. Riski oli, että jäämme kuolemanpaikalle ja niin kävi. Rikard (Weekend Fun) sai määrätä tahdin, mutta me tulimme vain ohi”, Adielsson iloitsi. Mika Haapakankaan Special Major venyi kovassa seurassa viidenneksi. Petri Salmelan Hesiod oli kuudes.

Lisää suomalaismenestystä saatiin Naisten lähdössä. Heidi Hiltunen ohjasti Aleksi Kytölän valmentaman Västerbo Champagnen 30 000 kruunun voittoon. V64-pelin avauskohteessa Mauri Jaaran ajama ja Hannu Heikkilän valmentama Bear A Tittle kiri vauhdikkaasti kolmanneksi, eikä voittokaan ollut kaukana.