Pohjois-Ruotsin viikonloppu alkoi Umåkerin Breeders’ Crown -alkuerillä. Peter Ingves ohjasti Björn Goopin Fanny Chenalin voittoon. Mika Forss ajoi Samu Sundqvistin valmentaman Dante Godivan ykköseksi.

Fanny Chenal haki helposti johtopaikan 4-vuotiaiden tammojen lähdössä. Love Youn tytär piti varmasti paikkansa, vaikka Au Pair Girl lähestyi lopussa. Ingves oli entisellä kotiradallaan, ja fanijoukkue kannusti häntä. “Björn kysyi tänne ja Solängetiin ajamaan, kun hän itse on Ranskassa. Fanny Chenal painoi vähän turhan paljon päälle. Olin siitä huolissani, mutta voitto tuli ja se on tärkeintä”, Ingves sanoi.

Dante Godiva (Up And Quick) on aloittanut uransa loistavasti, ja odotukset olivat korkealla 3-vuotiaiden oriiden/ruunien sarjassa. Easy Cash (Ready Cash) piti johtopaikan, ja Forss ajoi kärkihevosen rinnalle. Maalisuoralla Dante Godiva pinnisti ykköseksi. “Nyt Dante todellakin näytti, kuinka hyvä se on. Forss kontrolloi lähtöä johtavan rinnalta. Nyt nautitaan tästä voitosta, ja voidaan ottaa rauhallisesti, kun välieräpaikka on varma”, selvästi liikuttunut Sundqvist kertoi.

Jan Ove Olsenin Krakas (Yarrah Boko) kiri voittoon 3-vuotiaiden tammojen BC:ssä. Kotiradan Even’s Cool Boy eteni Robert Dunderin ajamana ykköseksi 4-vuotiaiden oriiden/ruunien sarjassa.