Erno Gardemeisterin kipparoiman Garde Hästar Ab:n Islay Mist Sisu oli omaa luokkaansa 3-vuotiaiden tammojen Guldstoet-lähdössä Axevallassa. Per Nordströmin ajama Beer Summitin tytär viiletti 350 000 kruunun voittoon ajalla 13,9a/2140m.

Islay Mist Sisu on tosi nopea, se singahti vaivatta johtopaikalle. Kierros mentiin 15,1-kyytiä. Nordström antoi tammalle menoluvan loppukaarteessa, ja Islay Mist Sisu jätti muut kauaksi taakseen. Timo Nurmoksen valmentama Rihanna W.I. kiri Jorma Kontion ajamana kakkoseksi.

”Islay Mist Sisu oli tänään tosi, tosi hieno. Se on todella nopea jaloistaan. Tunsin jo tänään lämmityksessä ja pruuvissa, että tamma on hyvä. Kun pääsemme kotiin Islay menee kaverinsa kanssa tarhaan, jossa olemisesta se todella nauttii”, Nordström sanoi.

Islay Mist Sisu oli loistava jo 2-vuotiaana. Se voitti Jägersrossa ajetun ikäluokan ykköskilpailun Svensk Uppfödningslöpningin, jossa ykköspalkinto oli 1,4 miljoonaa kruunua.

Per Nordstömin viikonloppu on ollut täysosuma. Lauantaina hän ajoi Önas Prince -oriin voittoon Mantorpissa ajetussa 4-vuotiaiden Ina Scots Ära -lähdössä, jossa ykköspalkinto oli 250 000 kruunua.