Mauri Jaaran 3-vuotias Gogobet Sisu (Googoo Gaagaa) aloitti uransa 50 000 kruunun ykkösellä Bodenissa. Samu Sundqvistin Selmer I.H. palasi hienossa kunnossa tauolta ja meni Mika Forssin ajamana voittoon 3140 metrin volttilähdössä.

Jaara odotteli kiriin lähtöä kolmannessa parissa ulkoa. Gogobet Sisu rynnisti väkevästi ja paineli voittoon ajalla 19,3/2140 metriä. Suomapaisporukka Scuderia Seconda Scena omistaa voittajan. Jaara oli vauhdissa ja ajoi voiton myös Rue de Roilla. Andover Hallin poika painui keulaan avauskierroksella ja meni ykköseksi.
Selmer I.H. päätti 4-vuotiskauden voittoon Breeders’ Crownissa, jossa Perfect Spirit jäi taakse. Selmer I.H. kiersi stayerlähdössä alkumatkan toista rataa ja pääsi keulaan 1500 metriä ennen maalia. Love Youn poika oli lopulta ylivoimainen ja vei 35 000 kruunua ajalla 15,5/3180 metriä.

”Selmer sai nyt vähän juostakin hyvän talvitreenin jälkeen ja oli tosi hyvä. Viikon päästä sunnuntaina jatketaan täällä Bodenissa, jossa ajetaan ylimääräinen V75-kierros ja Scandal Play Minne -kisa. Onneksi Mika pääsi tänään ajamaan ja pääsee myös ensi sunnuntaina”, Sundqvist sanoi. ”Hevonen oli oikein hyvä, ja jännittävä kausi on tulossa. Varsinkin täysillä matkoilla tämä haastaa kenet vain”, Forss lisäsi.

Forss pääsi voittajaesittelyyn myös Petri Salmelan Dwight Sisulla, joka oli keulasta omaa luokkaansa. Petteri Joki ajoi Little Easyn ykköseksi mailin volttilähdössä Valjakko johti koko matkan. Diablo Sisu kiri hienosti kakkoseksi. Magnifik Brodde sai lopulta sen verran tilaa, että eteni sisärataa kolmanneksi. Forss ajoi illan kolmannen voiton Gaetano Webillä. West Breeding Oy:n kasvattama Like A Prayerin poika kiri niukasti ohi Veli-Pekka Toivasen ajaman Lucky Cloudin.