Pekka Korven ja Mascate Matchin voittoon päättyi Vermon keskiviikkoilta. Korpi oli hallitseva nimi myös Solvallan keskiviikossa. Janne Korpi ajoi isä-Pekan valmentaman Queen Adelen voittoon. Hannu-Pekka Korven valmentama Quickatore otti ykkösen Mika Forssin ajamana. Laakkosen veljekset saivat iloita Manny Musclen voitosta.

Janne Korpi räjäytti pelipommin Queen Adelella 86-pelissä. Elina Harjun kasvattama tamma kiri neljännestä ulkoa tuulispäänä ja ehti voittoon ajalla 14,5a/2140m, voittajakerroin oli 77,35. Juha Utalan Raviliiga Pelicansin Piece Of Glory johti, oli hyvä kakkonen ja varmisti suomalaisten kaksoisvoiton. Ring Of Fire laukkasi jo ennen lähtölinjaa ja Raviliiga Jukureiden Tingaling lähtökiihdytyksessä.

Suomalaisten kaksoisvoitto nähtiin myös ennen 86-kierroksen alkua. Hannu-Pekka Korven valmentama vahva Quickatore lähti kiriin kolmannesta ulkoa ja porhalsi Mika Forssin ajamana ykköseksi. Voittotulos oli kova 13,9a/2640m. Katja Melkon Estelle Nordique kiersi johtohevosen rinnalle ja otti kakkossijan, hyvä esitys. ”Quickatore on mukana Derbyssä ja sinne yritetään”, Hannu-Pekka Korpi sanoi Nina Lätin kasvattamasta ja omistamasta hevosesta.

Kolmivuotislähdössä Hannu ja Mikko Laakkosen Manny Muscle taivalsi johtaneen Solar Windin (Andover Hall) rinnalla. Ulf Ohlssonin ajama ja Reijo Liljendahlin valmentama Manny Muscle punnersi varmasti ykköseksi ajalla 14,7a/2140m. Muscle Hillin ja Naughty Nannyn poika on kilpaillut kolme kertaan tuloksena kaksi voittoa ja yksi kolmonen. Mika Forssin ajama Solar Wind kesti kolmanneksi. Hannu-Pekka Korven Ava di Emelin (Classic Photo) nousi viidenneksi.