Johan Untersteiner jätti muille vain muruset Breeders’ Crown -finaaleissa Eskilstunassa. Hän ajoi kolme voittoa neljästä mahdollisesta.

Nelivuotiaat tammat aloittivat. Mika Forssin Eva I.H:ltä (Ready Cash) odotettiin jopa voittoa. Tamman mahdollisuudet menivät lähtölaukkaan. ”Alussa oli ratojen vaihtelua, Johnnyn (Takter/Fantasy River) tuli laukalla sisäänpäin. Ei ehkä häirinnyt, mutta Eva laukkasi. Loppusuoran alussa Uhrberg tuli ulos ja häiritsi siinä meitä”, Forss kertasi. Takter sai tempusta kiellon. Johan Untersteinerin Unrestricted (Muscles Yankee) painui keulaan ja meni voittoon. Premiechansen nosti ykkösen 1,6 miljoonaan kruunuun.

Untersteinerin toinen täysosuma tuli samalla reseptillä 3-vuotiaiden tammojen lähdössä. Candy La Marc (Scarlet Knight) kiihdytti keulaan ja hallitsi. Tanskalaisen Lars Marcussenin Candy La March voitti aiemmin Trav Oaksin, ja nyt tuli toinen suurvoitto. Dibaba (Ready Cash) kiri kakkoseksi. Markku Niemisen valmentama Callela Lisbeth (Quite Easy) kiri hyvin kuudenneksi ja sai 40 000 kruunua.

Lucifer Lane (Infinitif) sai vihdoin suurvoiton 3-vuotiaiden oriiden/ruunien lähdössä. Johan A Nilsson käänsi oriin kiriin neljännestä ulkoa, ja ykkönen tuli varmasti. Vainqueur R.P. (Infinitif) nousi laukan jälkeen kakkoseksi. Selmer I.H. (Love You) eteni hitaan startin jälkeen kuolemanpaikalle ja kesti kolmanneksi. ”Jenkkikärryt eivät toimineet, kuten toivoimme. Selmerin ravi ei sujunut, ja jouduin ottamaan alun rauhallisesti, Olisi ollut parempi ajaa tavallisilla kärryillä”, Mika Forss harmitteli. Stall Sjöblomin Global Unspoked (S J’s Caviar) oli kahdeksas.

Derbyvoittaja ruuna Cyber Lane (Raja Mirchi) oli Untersteinerin kolmas voittaja. Se veti 4-vuotiaiden oriiden/ruunien kisaa lähdöstä maaliin. Ykkönen oli arvoltaan 1,6 miljoonaa kruunua. Diamanten (Adrian Chip) väsyi johtohevosen rinnalta, ja Rajesh Face (Raja Mirchi) laukkaili. Petri Salmelan Makethemark (Maharajah) kiri takaa tuulispäänä kakkoseksi. ”Kun kuulin, että eka kierros oli vain 1.16, ajattelin, että voin lähteä kotiin. Mutta Makethemark osaa juosta ja kovaa. En ole huolestunut, se voittaa vielä varmasti jonkin ison kilpailun”, Petri Salmela sanoi. Global Trustworthy (Muscle Hill) sijoittui yhdeksänneksi. Avoimessa 4-vuotislähdössä Esa Pruikkosen ja Timo Nurmoksen omistama Global Trust sijoittui 50 000 kruunun arvoiselle kakkossijalla.