Jorma Särkiniva siirtyy Bodenista Solvallan valmentajaksi. Samalla hän aloittaa yhdessä Heikki Korven kanssa Heikki Taipaleen kuolinpesän hevosten valmentajana.

Jorma Särkiniva on tullut tutuksi Pohjois-Suomen ja -Ruotsin valmentajana. ”Tänään maanantaina lisenssini siirtyi Bodenista Solvallaan, ja olen nyt Solvallan valmentaja”, Särkiniva kertoi Hevosurheilulle.

”Sain tarjouksen toimia Heikki Taipaleen kuolinpesän hevosen valmentajana, ja se oli tarjous, johon tartuin erittäin mielelläni. Valmennamme yhdessä Heikki Korven kanssa hevosia tilalla, joka sijaitsee Enköpingin kunnassa. Meillä on Heikin kanssa paljon kokemusta, ja uskon, että yhteistyö toimii hyvin. Heikki päättää hevosten valmennuksesta”, Särkiniva jatkoi. ”Pohjoisessa minulla on vielä muutamia hevosia. Niistä osa voi siirtyä etelään, mutta katsotaan rauhassa tilanne hyvässä hengessä omistajien kanssa. Enköpingissä on hienot puitteet pitää hevosia ja valmentaa. Tilaa on paljon”.

Jorma Särkinivan nimi Solvallan valmentajana näkyy ensimmäisen kerran ensi sunnuntain Solvallan ohjelmassa. ”Kolme hevosta on startissa. Kaikilla kilpaillaan vähän testimielessä. Winner Journey on mukana ensimmäistä kertaa montélähdössä, Viivi Mattinen ratsastaa”, Särkiniva totesi.