Bodenin torstai sujui jälleen suomalaisittain mainiosti. Katja Melkon valmentama Joker Boko vei 50 000 kruunun ykkösen Petteri Joen ajamana Ung i Norr -sarjassa.

Joki ajoi rohkeasti eteenpäin heti alussa, ja Joker Boko (Virgil Boko) meni keulaan ohi tallikaveri Joyful Bokon (Broadway Hall). Joker Boko hallitsi ja voitti ajalla 17,6/2140m. Joyful Boko laukkasi loppukaarteessa.

Petri Salmelan talli on ollut otsikoissa viime päivänä. Kotiradalta Bodenista tuli kaksi voittoa. Ulf Ohlssonin ajama jenkkitamma Ladybug Lara (Chapter Seven) kiersi takamatkalta 2-vuotislähdön parhaaksi. 3-vuotias Genevieve Sisu (Bold Eagle) eteni alokassarjassa takamatkalta ykköseksi Ohlssonin ajamana. Iida Lanton valmentama Sagredo Hanover tarjosi hyvän vastuksen.

Veikko Haapakangas ajoi helpon voiton Roger Nilssonin Abrystirillä oppilaslähdössä. Toni Granathin ohjastama ja Sonja Piiroisen valmentama Blue Moon Stella taisteli ykköseksi V64-pelin avauskohteessa. “Rata ei ollut nyt niin hyvä kuin viimeksi, löysä pinta ei sopinut kaikille. Mutta voitto tuli kuitenkin”, Granath totesi. Blue Moon Stellan ykkönen oli kolmas peräkkäinen.

Olli Timosen valmentama Lucky Cloud rymisteli 15 hevosen autolähdössä takaa voittoon. ”Lämmityksessä meiltä katkesi häntäremmi, ja siinä tuli ongelmia. Mutta startissa kaikki meni hyvin, ja hevonen oli vahva”, kuski Ove A Lindqvist sanoi. Timosen itsensä ajama Madonna S.T. otti kolmossijan.