Bodenin ja Gävlen ravit alkoivat upeilla suomalaissuorituksilla. Marko Lähteenmäen vetämän Stall X-Hotin Thank The Maker aloitti uransa ykkösellä 3-vuotiaiden Ung i Norr -kisassa Bodenissa. Star-Racing Oy:n liisaama Follow My Lead oli yhtä ylivoimainen Gävlen E3 Bonus -lähdössä.

Mika Forss ajoi Petri Salmelan valmentaman Thank The Makerin johtopaikalle. Tarja Perälän kasvattama ori viiletti selvässä johdossa koko matkan ja voitti 40 000 kruunua ajalla 17,3/2140m uransa avauskilpailussa. ”Ostimme Thank The Makerin vuoden alussa, ja heti sen jälkeen se suuntasi Bodeniin”, Lähteenmäki kertoi.

Anja Pikkaraisen kasvattama ja omistama Follow My Lead piti muut johtopaikalta kurissa helposti Jorma Kontion ajamana. 40 000 kruunun ykkönen tuli kovalla volttiajalla 16,2/2140m. Follow My Lead on kilpaillut kolme kertaa ja voittanut kahdesti.

Forss-Salmelalla meni kovaa. Roni Paldanin Yankee Blue oli kaksikon toinen voittaja. Se kiri napakasti ykköseksi. B.W.L. Ruthless oli vahvin 3140 metrin stayermatkalla. Forss odotteli pitkään porukan perällä, ja Salmelan valmennettava kiri vahvasti ykköseksi ennen Aleksi Kytölän Wasa Thunderia. Jaakko Alamäen Bottnas Easy Cash toi neljännen suomalaisvoiton.

Lisätty Forss-Salmela -kappale klo 22.45